Moskog's hjemmecider:

HOVEDSIDEN  TVHYTTA  GALLERI  ELGJAKT  NEVERDAL  FJELL  LUDWIG  ÅRSTIDENE  AURORA  SIKRINGSRADIOEN  GJESTEBOK  MOSKOG

Om Moskog's hjemmecider

Moskog's hjemmecider lages av meg, Kjell Olav Rømma. Jeg bor i Stordalen i Åfjord kommune på Fosen-halvøya, sammen med Tone og pekingeseren Ludwig. Jeg er gårdbruker men jobber daglig som produksjonsarbeider ved Smith Stålindustri i nærheten. Navnet Moskog kommer fra gammelt av da området fremdeles var skogland. Gårdsnavnet forøvrig er Aunan, men etternavnet mitt kommer fra andre siden av Stordalselva, Rømma. Gården ligger i en elveslynge med over en kilometer strandlinje mot elva. I tillegg er en god del utmark tilknyttet gården. Av utdannelse er jeg agronom men har også vært innom elektro og tømrerlinje. 
Fosen har rike muligheter for rekreasjon og å sitte med fiskestanga ved et fjellvann gir total avslappelse. Å få gå i fjellet og oppleve naturen er noe jeg setter stor pris på. Fotoapparatet er alltid med på slike turer, i tillegg svartkjelen. 

 

De fleste sidene i Moskog's hjemmecider er laget med MS Frontpage . Skjerminnstillinga her er på 1152X864 pixler. Sidene er kun testa med InternetExplorer . De fleste bilder er tatt med Olympus Camedia C1, et rimelig og godt digitalkamera. Bilder fra og med april 2005 er tatt med Olympus Camedia C-55, et kamera med bedre oppløsning og flere muligheter.
Bildene på Aurora-siden er tatt med Pentax ME-super speilreflekskamera og scannet fra papirkopiene.